viernes, 20 de marzo de 2020

¡LA PRIMAVERA YA HA LLEGADO!

Buenas noches equipo, hoy ha llegado la primavera y esta mañana nos ha sorprendido con una poesía muy emotiva. Os facilitamos un poema de Antonio Machado "La primavera besaba" para que lo trabajéis en las lecturas de los próximos días.

.......................................................................................................................................

Bona nit equip, hui ha arribat la primavera i aquest matí ens ha sorprés amb una poesia molt emotiva. Us facilitem un poema d'Antonio Machado "La primavera besaba" perquè el treballeu en les lectures dels pròxims dies.





Con este material podéis trabajar la comprensión lectora del poema.

............................................................................................................

Amb aquest material podeu treballar la comprensió lectora del poema.





Y con este otro podéis afianzar la conciencia fonológica. El primer recuadro es para trabajar las sílabas (gomets) y el segundo para los fonemas (colocamos las letras).

.............................................................................................................................

I amb aquest altre podeu afermar la consciència fonològica. El primer requadre és per a treballar les síl·labes (gomets) i el segon per als fonemes (col·loquem les lletres).


No hay comentarios:

Publicar un comentario